22 Ağustos 2008 Cuma

NATUREL 2008 Festivali - 27-30 Kasim 2008



27-30 KASIM 2008


Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi - İstanbul





2000 yılından beri Festiva A.Ş. tarafından düzenlenen NATUREL Festivali, ülkemizde doğal ve sağlıklı yaşam konusunda gerçekleştirilen ilk organizasyondur.


Festivalin amacı, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünüyle ele alan çağdaş yaklaşımı uzmanlar kanalıyla evrensel boyutta işlemek ve gündelik hayatımıza yansımalarını tanıtmaktır.




Dokuz yıldır aralıksız düzenlenen Festival, bugüne kadar İstanbul, Ankara ve Bursa’da 100,000’i aşkın ziyaretçi tarafından izlenmiştir.


Festivalin amacı, yerli ve yabancı uzmanları bir araya getiren bir “bilgi alışverişi” platformu oluşturmaktadır. Düzenlenen paneller, seminerler, atölye çalışmaları ve performans şeklinde etkinlikler yoluyla, beden-zihin-ruh dengesine dayalı bütüncül sağlık anlayışının bilimsel, akılcı ve anlaşılır bir şekilde işlenmesi hedeflenmektedir.

NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, tüm dünyada yükselen değer olan doğal sağlık ve tamamlayıcı tıp yöntemleri, ekolojik yaşam bilinci, organik gıdalar ve sağlıklı beslenme, şifalı bitkiler, sağlık turizmi, doğa sporları, kişisel gelişim, vakıflar, dernekler, ilgili yayınlar ile günlük yaşama yansıyan doğal ürün ve hizmetin tanıtılmasına olanak sağlamaktadır.


Tanıtım standlarının m2 birim fiyatı, 300 YTL +KDV’dir.



İki adet Workshop Salonu ise, 70 kişilik 300 YTL +KDV ve 100 kişilik 375 YTL +KDV saat ücreti üzerinden kiralanabilir.




NATUREL 2008 Festivali’ne kuruluşunuzun ürün ve hizmetinin tanıtılacağı sergi standı ile, planlanan aktivitelere özel sponsor olarak, doğal ve sağlıklı yaşam üzerine bir etkinlik ve atölye çalışması düzenleyerek katılabilirsiniz.


Yirminci kez gerçekleştireceğimiz festivalde sizi de aramızda görmeyi arzu eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Saygılarımızla,


Leyla Doğan


Yönetim Kurulu Başkanı


FESTİVA A.Ş.




Prof Dr Bülent Tarcan Cad, Vefa Apt No.6, Kat 6, D:17, Gayrettepe 34394 İstanbul




Tel 0212-275 6600 (pbx) Fax 0212-275 5200 E-mail festiva@festivaistanbul.com




URL http://www.festivaistanbul.com/ * http://www.webnaturel.com/







Hiç yorum yok: