21 Ağustos 2008 Perşembe

Tek Kullanimlik Masa Ortusu

Masa Örtüsü Tek KullanımlıkTEK KULLANIMLIK MASA ÖRTÜSÜ'NÜN TEMEL ÖZELLİKLERİ

Masa örtülerimiz serildiği yüzeyde sıvıyı emer, alt zemine geçirmez!
Altı özel bir madde (lamine) ile kaplandığından serildiği yüzey her zaman tertemiz kalır.

Masa örtülerimiz ekonomik ve sorunsuzdur!
Yıkama, ütüleme ve masa örtüsü yenileme masraflarından kurtulursunuz.

Masa örtülerimiz daima temiz ve güvenli!
Özel üretimimiz sayesinde masa örtülerimiz tamamı ile hijyeniktir!

Masa örtülerimiz estetik ve yumuşak!
Kullanımı kolay ve keyif verici. Beyaz rengi ile temizliğin simgesini bayrak gibi taşıyan masa örtülerimiz estetik olması ve kullanıldığı ortamda homojenliği ile göz doldurur. Ayrıca göze hoş gözükmeyecek fiziksel farklılıkları da yok eder.

Masa örtülerimizin kullanımı kolaydır!
Ürün restaurant, cafe, bar, otel, lobby, çay bahçesi, lokanta gibi kullanıldığı yerlerde servisi hızlandırır. Ev, Kafe, Otel, Kanatçı, Restaurant, Piknik Yeri, Park, Bahçe, Ocak Başı, Lokanta, Balık Restaurantı Lokantası işletenlerin maliyetlerinin düşmesi için bire birdir.

Tek Kullanımlık Masa Örtülerimiz her zaman size/firmanıza özeldir!
Firmanın ismi ve logosu üzerine basılabilmektedir. Böylece firma kimliği öne çıkartılabilir ve reklam yapılabilir.

Uzun süre dayanıklı olduğu düşünülen kumaş tabanlı ürünlerin, hizmete sunulduktan çok kısa bir süre sonra inanılmayacak derecede mikroorganizma barındırdığı ve insan sağlığını tehdit ettiği bilinen bilimsel bir gerçektir.

Bunların temizliği, ütülenmesi ve yenilenmesi aşamalarında harcanan paranın ve zamanın kişisel ya da kurumsal ekonomiye verdiği zarar tartışılamayacak derecede büyüktür.

Ağırlığının üç katına kadar sıvı emebilen ve tamamen hijyenik tek kullanımlık masa örtülerimiz; ekonomik, sorunsuz, temiz, sağlıklı, estetik ve yumuşak dokulu olup, kumaş ürünlerle mukayese edildiğinde kendisini ekonomik yönden çok kısa sürede amorti edebilen farklı ve mükemmel bir üründür.

Üstü desenli kağıt, altı sızdırmaz laminasyon kaplı olduğundan yağ, su ve leke verici maddelerin örtü altına geçmesi imkânsızdır. Ayrıca tek kullanımlık masa örtüsü sayesinde masanız asla kirlenmez.

Oldukça kullanışlıdır. Modern yaşamın vazgeçilmez tüketim malzemelerinden biri olmaya aday bir üründür.

Tek Kullanımlık Masa Örtülerimiz 3 ayrı ebat ile tüketicilerin hizmetine sunulmuştur.

100 x 100 cm
100 x 120 cm
100 x 150 cm

Tek Kullanımlık Masa Örtüsü'nün çok değişik alanlarda kullanımı vardır. Evler, Kafeler, Oteller, Kanatçılar, Restaurantlar, Piknik Yerleri, Parklar, Bahçeler, Ocak Başları, Lokantalar, Okul Toplantıları, Okul Yemekhaneleri, Devlet Dairesi Yemekhanesi, Misafirhaneler, Toplu Tüketimlerde, Yaş Günleri, Partiler, Davetler, Balık Restaurantları, Otel Bahçeleri..

Ayrıca istediğiniz tüm desenler ya da logolar tek kullanımlık masa örtüsü'nün üzerine basılabilir.

Logo maliyeti istenen desenin büyüklüğüne göre değişir. Bu maliyet bir sefere mahsustur. Yapılan klişe müşteriye aittir.

İRTİBAT NUMARALARIMIZ

0-212-672-6914 - 0-212-672-5780

aergi@saemco.org

Hiç yorum yok: